KMS XL LUPUS Notícies CANCEL.LADA LA II CAMINADA KMS XL LUPUS – MEMORIAL JOANA CAMPS MIRÓ

CANCEL.LADA LA II CAMINADA KMS XL LUPUS – MEMORIAL JOANA CAMPS MIRÓ

Des de l’organització de la II CAMINADA KMS XL LUPUS – MEMORIAL JOANA CAMPS MIRÓ hem decidit cancel.lar definitivament la present edició, la qual estava prevista per al proper 4 d’octubre.

La crisi sanitària provocada per el coronavirus, ja va provocar el seu ajornament, ja que inicialment estava programada per al dia 5 d’abril a Sant Vicenç de Montalt.

Davant de la impossibilitat de poder-li donar el caire festiu i de germanor a aquest esdeveniment solidari, creiem que la millor opció es cancel.lar la present edició i començar a planificar la propera edició de l’any 2021 amb la finalitat que tots els participants puguin viure una gran experiencia a la II CAMINADA KMS XL LUPUS – MEMORIAL JOANA CAMPS MIRÓ .

Respecte a les persones que ja estaven inscrites, us proposem dues opcions:

  • Fins al 2-10-20 (inclòs) s’atendran totes les peticions rebudes al correu electrònicinscripciones@quieroundorsal.es d’aquells inscrits que vulguin la devolució de l’import de la inscripció 2020. Aquesta devolució serà del 100% de l’import pagat. No s’atendrà cap petició realitzada per qualsevol altre canal que no sigui l’adreça de mail citada. Més enllà d’aquesta data, l’import de la inscripció es destinarà a la investigació de la malaltia del Lupus.
  • Totes les persones que ho comuniquin podran destinar l’import de la seva inscripció a la investigació del Lupus, ho podran comunicar fins al dia 2-10-20, i com s’ha informat  anteriorment totes les persones que no ho comuniquin o ho facin fora de termini, es destinarà la seva inscripció a la investigació de la malaltia.

Finalment, en aquest moment tan complex, volem agrair la confiança a l’ajuntament de Sant Vicenç de Montalt que dona suport al nostre esdeveniment, així com als patrocinadors i col.laboradors del mateix, voluntaris i equip organitzatiu. Així com a totes les persones que us havíeu inscrit a aquesta II CAMINADA KMS XL LUPUS – MEMORIAL JOANA CAMPS MIRÓ.

Moltes gràcies!

Related Post

X