KMS XL LUPUS PRESENTA LA NOVA SAMARRETA 2020 BY TUGA

Després d’uns mesos d’espera, KMS XL LUPUS i TUGA presenten la nova samarreta per aquesta temporada 2020.

Amb el disseny de la nova equipació, Tuga, recull perfectament la connexió especial entre el projecte solidari de KMS XL LUPUS amb la malaltia, a través d’un dels símbols que han identificat la enfermetat, la papallona.

La samarreta està inspirada amb les papallones que viuen al món, i concretament que sobrevolen les muntanyes, molt protagonistes en aquest projecte de KMS XL LUPUS i de CIMS XL LUPUS. Aquestes papallones simbolitzen a totes les persones afectades per la malaltia, i que acompanyen a en Pep Vega, creador del projecte, en totes les curses, entrenaments i muntanyes d’aquest projecte.

El color lila és protagonista de la nova equipació, així com el rosa per oferir una simbiosi perfecte per tal d’assolir un dels objectius principals del projecte: la DIFUSIÓ DE LA MALALTIA DEL LUPUS.

L’estrena oficial de la samarreta es produirà aquest proper diumenge dia 16 de febrer a la Mitja Marató de Barcelona https://edreamsmitjabarcelona.com/

La nova samarreta, així com d’altre material esportiu del projecte, ja estan disponibles a la botiga oficial KMS XL LUPUS by Tuga http://tuga-shop.com/lupus

KMS XL LUPUS i TUGA presenten la nova samarreta per a la temporada 2020.

Related Post

X